Увага! Дистанційне навчання!

Увага!

Шановні слухачі підготовчих курсів!
Для продовження навчання Вам необхідно підключитися в Viber в групу “Підготовчі курси 9 кл. ДТЕК”  під своїм іменем та прізвищем.
Доки  триває карантин, будемо займатися онлайн.
Після того, як усі будуть підключені, Вам буде надано додаткову інформацію.
Дякуємо  Вам!

Інформація щодо вступу

Телефони для довідок
095-8852287
093-5077328

Переглянути

Циклова комісія організації обслуговування в закладах ресторанного господарства

DSC01237.JPG

В Україні з розвитком ринку послуг ресторанного господарства виникла потреба в кадрах з новим типом мислення та поведінки.

У 2009 році коледж розпочав підготовку молодших спеціалістів за спеціальністю «Ресторанне обслуговування» і тому з’явилася необхідність в кваліфікованих спеціалістах. У 2010 році була створена циклова комісія «Організації обслуговування в закладах ресторанного господарства», робота якої була спрямована на виховання спеціалістів в сфері обслуговування.

003.JPG

Чисельність викладацького складу є найменшою в коледжі і складає 5 осіб, з яких 3 викладачі мають вищу категорію, 1 викладач – 2 категорії та 1 викладач-спеціаліст. Циклова комісія об’єднує викладачів, які забезпечують навчальний процес студентів, що навчаються на спеціальностях «Ресторанне обслуговування» та «Виробництво харчової продукції».

DSC_0499.JPG

ГОЛОВНА МЕТА РОБОТИ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ:

– Розвиток матеріально-технічної бази кабінетів.

– Підвищення рівня успішності і якості знань.

– Використання інноваційних технологій навчання, комп’ютерних, мультимедійних програм.

– Підвищення професійної майстерності педагогів, що входять до складу комісії.

– Підтримка зв’язку з фахівцями підприємства з метою якісного проведення технологічної практики.

– Застосування інноваційних форм і методів особистісно-орієнтованого навчання.

ОСНОВНИМИ ЗАВДАННЯМИ ВИКЛАДАЧІВ КОМІСІЇ Є:

– виховання фахівців, для подальшої роботи у сучасних закладах ресторанного господарства;

– створення і впровадження новітніх прийомів роботи, що забезпечуються колективними зусиллями працівників усіх служб;

– удосконалення форм і методів обслуговування;

– формування знань та навичок з організації обслуговування населення;

– вивчення і впровадження передового досвіду.

МАТЕРІАЛЬНА БАЗА КОМІСІЇ :

Предметні аудиторії – 4;

Лабораторія;

Навчальний бар.

Система підготовки кадрів для ресторанного бізнесу, яка сформована в коледжі, формує змістовну базу знань, умінь, навичок, а також досвід самостійної роботи й особисту відповідальність кожного студента.

СКЛАД КОМІСІЇ

 

Podolskaya.JPG Подольська Ольга Михайлівна

голова комісії,

викладач спеціальних дисциплін,

категорія – друга

Spivak-kopiya.jpg Співак Лариса Борисівна

завідуюча технологічним відділенням,

викладач спеціальних дисциплін,

категорія – вища

chmanova.jpg Чманова Валентина Віталіївна

викладач спеціальних дисциплін,

викладач-методист,

категорія – вища

Hotomchenko-kopiya.jpg Хотомченко Надія Михайлівна

викладач спеціальних дисциплін,

категорія – вища

 

Фільм про коледж

Майстер-класи від ДТЕК