Науково-дослідницький захід “Визначення якості та споживчих властивостей продовольчих товарів”

7 грудня 2018 року у Дніпровському технолого- економічному коледжі на комерційному відділенні було проведено науково- дослідницький захід “Визначення якості та споживчих властивостей продовольчих товарів” зі школярами ЗОШ  №116.
Викладач хімії Кондратьєва Л.К. та викладач товарознавства Полле Н.В. провели в хімічній лабораторії аналіз та оцінювання основних характеристик товарів та їх споживчих властивостей за допомогою хімічних методів. На основі отриманих результатів, випробувань та порівнянь з іншими товарами, що обрані за споживчими критеріями та нормативними документами, виявлено дійсно якісні товари і факти , що спонукають до фальсифікацій.

Опитування

Яка спеціальність вас найбільше приваблює?