19.02.2019  на базі нашого закладу був проведений семінар на тему: «ТВІСТОМАНІЯ СМАКІВ ТА ТЕКСТУР У КОНДИТЕРЦІ»

19.02.2019  на базі нашого закладу був проведений семінар на тему:

«Твістоманія смаків та текстур у кондитерці»

В програмі семінару:
1. Тістечко «Cranberry”  з журавлиною та шоколадом.
2. Тістечко «Almond” з курагою та мигдалем.
3. Торт «Модерн»
4. Тістечко «Мелодія смаку»
5. Тістечко «Шоколадно-апельсиновий блюз»
6. Рулет «Ажур»
7. Торт «Палке кохання»
8. Торт «Ендорфін»
В семінарі прийняли мали участь студенти 1-го курсу спеціальності «Харчові технологіі» та циклова комісія «Технологія харчування».
Було дуже багато цікавої та корисної інформації!

Фільм про коледж

Майстер-класи від ДТЕК

Онлайн-опитування

Інститут модернізації змісту освіти проводить опитування на тему "Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії"
Анкета для викладачів
Анкета для студентів

Опитування

Яка спеціальність вас найбільше приваблює?