22.10.19 на базі Дніпровського транспортно-економічного коледжу відбулось обласне методичне об’єднання викладачів  «Технологія виробництва кулінарної продукції»

22.10.19 на базі Дніпровського транспортно-економічного коледжу відбулось обласне методичне об’єднання викладачів  «Технологія виробництва кулінарної продукції» і проведена конференція «Тендеціі розвитку інноваційних технологій в індустрії харчування».

В рамках заходу юні науковці технікумів і коледжів Дніпропетровської області представили свої  науково – практичні роботи. Всі учасники конференції отримали сертифікати, матеріали доповідей будуть опубліковані в збірнику тез конференції.

Бажаємо нашим молодим науковцям подальших успіхів, цікавих відкриттів, нових перемог!

Фільм про коледж

Майстер-класи від ДТЕК

Онлайн-опитування

Інститут модернізації змісту освіти проводить опитування на тему "Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії"
Анкета для викладачів
Анкета для студентів

Опитування

Яка спеціальність вас найбільше приваблює?