Головна
Ліцензування
Правила прийому
Контакти
Вступ до коледжу
Головна
Про коледж
Історія
Гуртожиток
Нормативно-правова база
Статут коледжу
Статутні документи
Ліцензії та сертифікати
Положення
Звіти та протоколи
Освітня діяльність
Ліцензування
Акредитація
Тендерні процедури
Доступ до публічної інформації
Матеріально-технічна база
Контакти
Структура
Адміністрація
Відділення
Комерційне відділення
Обліково-економічне відділення
Відділення харчових технологій
Заочне відділення
Циклові та предметні комісії
Програмування та комп’ютерізації
Філологічних дисциплін
Обліково-економічних дисциплін
Технології харчування
Організації обслуговування в закладах ресторанного господарства
Товарознавства та комерційної діяльності
Природничо-математичних дисциплін
Фізичної культури і здоров’я та безпеки життєдіяльності
Методичний кабінет
Абітурієнту
Вступ до коледжу
Спеціальності
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Підготовчі курси
Правила прийому
Студенту
Розклад занять
Зміни розкладу занять
Законодавство
Науково-дослідницька робота студентів
Електронна бібліотека
Підручники для студентів І курсу
Виховна робота
Система виховної роботи
Позааудитороні заняття
Виховні заходи
Викладачам
Методичні рекомендації викладачам
Атестація педагогічних працівників
Наші публікації
Підвищення кваліфікації викладачів
Головна
Про коледж
Історія
Гуртожиток
Нормативно-правова база
Статут коледжу
Статутні документи
Ліцензії та сертифікати
Положення
Звіти та протоколи
Освітня діяльність
Ліцензування
Акредитація
Тендерні процедури
Доступ до публічної інформації
Матеріально-технічна база
Контакти
Структура
Адміністрація
Відділення
Комерційне відділення
Обліково-економічне відділення
Відділення харчових технологій
Заочне відділення
Циклові та предметні комісії
Програмування та комп’ютерізації
Філологічних дисциплін
Обліково-економічних дисциплін
Технології харчування
Організації обслуговування в закладах ресторанного господарства
Товарознавства та комерційної діяльності
Природничо-математичних дисциплін
Фізичної культури і здоров’я та безпеки життєдіяльності
Методичний кабінет
Абітурієнту
Вступ до коледжу
Спеціальності
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Підготовчі курси
Правила прийому
Студенту
Розклад занять
Зміни розкладу занять
Законодавство
Науково-дослідницька робота студентів
Електронна бібліотека
Підручники для студентів І курсу
Виховна робота
Система виховної роботи
Позааудитороні заняття
Виховні заходи
Викладачам
Методичні рекомендації викладачам
Атестація педагогічних працівників
Наші публікації
Підвищення кваліфікації викладачів
Студентам
Зміни розкладу занять
Розклад занять
Новини
20.02.19 на базі коледжу відбувся семінар на тему «КОНСТРУКТОР ДЛЯ ХЛІБІВ ІЗ ДОДАНОЮ ВАРТІСТЮ»
20.02.2019
19.02.2019 на базі нашого закладу був проведений семінар на тему: «ТВІСТОМАНІЯ СМАКІВ ТА ТЕКСТУР У КОНДИТЕРЦІ»
20.02.2019
АКЦІЯ «ДТЕК» – ТЕРИТОРІЯ БЕЗ НЕНОРМАТИВНОЇ ЛЕКСИКИ»
08.02.2019
Тренінг «Ціннісні орієнтації сучасних студентів».
28.01.2019
Графік навчального процесу в зимово-весняний період 2018-2019 навчального року
28.12.2018
Правила прийому 2019
21.12.2018
Науково-дослідницький захід “Визначення якості та споживчих властивостей продовольчих товарів”
15.12.2018
Рубрики
Наші досягнення
(4)
Новини
(28)
Ліцензії та сертифікати
Пошук:
Майстер-класи від ДТЕК
Перейти до майстер-класів
Фотогалерея
Опитування
Яка спеціальність вас найбільше приваблює?
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Інженерія програмного забезпечення
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Фінанси, банківська справа та страхування
Облік і оподаткування
Результати
Poll Options are limited because JavaScript is disabled in your browser.